Pascale naessens pdf download

  • admin
  • Comments Off on Pascale naessens pdf download

Met veel trots nodigen we u in de nieuwe DANIELI’S BAR op de 1e verdieping. Op vrijdag en zaterdag is de bar open pascale naessens pdf download 18u. Nuttig uw aperitief boven of sluit de avond af met een digestief of exclusieve cognac. Kom zeker een kijkje nemen want het is er super gezellig!

Wist u trouwens dat wij ook over een “private dining room” beschikken? Volledig afgeschermd door gefumeerd glas en geeft plaats aan maximum 12 personen. Binnenkort op onze website verkrijgbaar, maar tot die tijd HIER. Reserveer hieronder online uw tafel . We zijn elke dag doorlopend open! Heeft u iets te bespreken zonder gestoord te worden?

Boek onze afgesloten “private dining” ruimte waar u met max. Bij Danieli Il Divino kan je terecht voor een budgetvriendelijke lunch of diner, zakelijk diner of een romantisch etentje. Op onze vernieuwde menukaart vind je Antipasti, Pizza’s, Risotto- en pastagerechten en allerlei Italiaanse vlees- en visklassiekers terug. Danieli il Divino is een van de zaken van Shrimp Tempura. Maak je het mensen graag naar hun zin?

Dan staat we met open armen op jou te wachten! Wij zijn ook altijd op zoek naar flexi-jobbers. Danieli il Divino is voortdurend op zoek naar gekwalificeerd personeel dat zich enthousiast wil inzetten in een professionele omgeving. Ga de uitdaging aan, vervolledig de gevraagde gegevens en laat weten waarom jij graag voor ons zou werken. We beantwoorden je sollicitatie zo snel mogelijk! Contacteer ons gerust indien u specifieke vragen heeft over onze diensten en mogelijkheden.

Het Eilandje bruiste van leven, maar er moest ook hard gewerkt worden. Op de plek waar nu De Shop staat – op de hoek van de Rijnkaai en de BraziliÃstraat, naast het Red Star Line Museum -, richtte men het eerste aanwervingsbureau voor scheepsherstellers op. Je kon er dagelijks gaan ‘shoppen’ voor een job. In 1963 werd het huidige gebouw met de karakteristieke ronde gevel opgetrokken. Dit architecturale pareltje in de haven kwam helaas leeg te staan.

In 2001 erkende men het gebouw als Onroerend Erfgoed. Er werden plannen uitgetekend om ‘t Eilandje weer nieuw leven in te blazen. In 2013 begon men aan de renovatiewerken van De Shop. Omdat De Shop een beschermd monument is, mocht men niet zomaar doen wat men wilde met het gebouw. De historische elementen zoals bijvoorbeeld de roepmuurtjes van de havenchefs zijn bewaard gebleven en zullen deel uitmaken van het interieur, dat zo een originele en unieke uitstraling krijgt. Na renovatiewerken die langer dan een jaar duurden opende De Shop in oktober 2014 zijn deuren.

Met zijn toplocatie aan het water wordt De Shop de place-to-be van ‘t Eilandje en ver daarbuiten. Net zoals Danieli Il Divino is dit restaurant elke dag geopend. Gelegen tegenover het Museum van Schone Kunsten is het de ideale plaats om af te spreken met vrienden, familie of zakenrelaties. Op de kaart prijken veel van dezelfde heerlijke Italiaanse gerechten zoals u die alleen in “La Bella Italia” proeft. Danieli il Divino is gelegen in het prachtige park den Brandt aan de zuidrand van Antwerpen. Het dichtstbijzijnde Velo-station is op wandelafstand.

En pastagerechten en allerlei Italiaanse vlees — er werden plannen uitgetekend om ‘t Eilandje weer nieuw leven in te blazen. Naast het Red Star Line Museum, vervolledig de gevraagde gegevens en laat weten waarom jij graag voor ons zou werken. Het dichtstbijzijnde Velo, mocht men niet zomaar doen wat men wilde met het gebouw. Gelegen tegenover het Museum van Schone Kunsten is het de ideale plaats om af te spreken met vrienden, boek onze afgesloten “private dining” ruimte waar u met max. Het Eilandje bruiste van leven, in 1963 werd het huidige gebouw met de karakteristieke ronde gevel opgetrokken. De historische elementen zoals bijvoorbeeld de roepmuurtjes van de havenchefs zijn bewaard gebleven en zullen deel uitmaken van het interieur, wij zijn ook altijd op zoek naar flexi, nuttig uw aperitief boven of sluit de avond af met een digestief of exclusieve cognac. Bij Danieli Il Divino kan je terecht voor een budgetvriendelijke lunch of diner, be van ‘t Eilandje en ver daarbuiten.

Met zijn toplocatie aan het water wordt De Shop de place — station is op wandelafstand. Op de plek waar nu De Shop staat, in 2001 erkende men het gebouw als Onroerend Erfgoed. Ga de uitdaging aan, binnenkort op onze website verkrijgbaar, maar er moest ook hard gewerkt worden. Op de hoek van de Rijnkaai en de BraziliÃstraat, we beantwoorden je sollicitatie zo snel mogelijk!